-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:16970 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

اگـر ايمان و تقوي , موجب نزول انواع بركات الهي است و نقطه مقابل آن باعث سلب بركات , چرا مشاهده مي كنيم ملتهاي بي ايماني را كه غرق ناز و نعمتند , در حالي كه جمعي از افراد با ايمان به سختي روزگار را مي گذرانند ؟
ايـنكه تصور مي شود ملتهاي فاقد ايمان و پرهيزكاري غرق در ناز و نعمتند اشتباه بزرگي است كه از اشـتباه ديگري يعني ثروت را دليل بر خوشبختي گرفتن سرچشمه مي گيرند معمولا اين طور فكر مي كنند كه هر ملتي صنايعش پيشرفته تر و ثروتش بيشترباشد خوشبخت تر است در حالي كه اگر به درون اين جوامع نفوذ كنيم خواهيم ديد كه بسياري از آنها از بيچاره ترين مردم روي زمين هستند , بگذريم از اينكه همان پيشرفت نسبي نتيجه به كار بستن اصولي همانند كوشش و تلاش و نظم و حس مسئوليت است كه در متن تعليمات انبياء قرار دارد . امـا ايـن كـه گفته مي شود چرا جوامعي كه داراي ايمان و پرهيزكاري هستند عقب مانده اند اگر مـنـظور از ايمان و پرهيزكاري تنها ادعاي اسلام و ادعاي پايبند بودن به اصول تعليمات انبياء بوده باشد قبول داريم چنين افرادي عقب مانده اند ولي مي دانيم حقيقت ايمان و پرهيزكاري چيزي جز نفوذ آن در تمام اعمال و همه شئوون زندگي نيست و اين امري است كه با ادعا تامين نمي شود .

تفسير نمونه ج 6 ص 267
مكارم شيرازي - ناصر و ديگران

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.